Hei!Olen Xiaofeng!Jaa muotitieto päivittäin, seuraa minua, aloita muotimatka, tulee kauniiksi yhdessä!

Nianhua kuoli ja vei nuorekas kasvot.Aika on kuin sukkula, ja kuvataan ilmeisempiä jälkiä.Yli 40 -vuotiaana siitä on tulossa kypsempi ja hillitty, ja pukeutuminen muuttuu alhaiseksi.

Naiset ovat 40 -vuotiaita, joten tytön tunnetta ei todellakaan tarvitse vahvistaa.Tietysti yli 40 naista, puhumattakaan pukeutua.Meidän on ymmärrettävä, että ”tyylien etsiminen ja tarkka paikannus” on avain nopeaan kauneuteen.

Kuinka löytää sinulle sopiva pukeutumistyyli?

1. Määritä oma pukeutumistyylisi kasvojen ominaisuuksien tunteen kautta

Pukeutumistyylin arviointi kasvojen piirteiden tunteen kautta on tuolloin suhteellisen intuitiivinen.Kasvoominaisuudet voidaan jakaa paljon järkeä, keskisuuria merkityksiä ja pientä järkeä.

Paljon järkeä on kypsä, vakaa ja voimakas tyyli.Voit valita tasaisen pukeutumismenetelmän.Pieni merkitys viittaa pieniin piirteisiin, jotka ovat pieniä ja kompakteja ja ovat kompakteja, jotka sopivat nuorille ja makealle mekkotyylille.

2. Määritä pukeutumisen tyyli suorien ominaisuuksien läpi

Jos kasvojen piirteiden ääriviivat ovat kovia ja suoria linjoja on enemmän, se kuuluu hoikkaiden silmien tyyppiin, korkeaan nenäsiltaan ja ohuisiin huuliin, jotka sopivat paremmin neutraaliin tyylisiin kastikkeisiin.

Jos kasvojen muoto on maltillisempi ja yleinen tyyli on lempeä ja ilmakehän, se sopii paremmin arvokkaisiin ja rauhallisiin sidosmenetelmiin.Jos kasvojen piirteet ovat pehmeitä ja käyriä on enemmän, se sopii paremmin naisten ilmeisiin vaatteisiin.

3. Määritä pukeutumisen tyyli dynamiikan ja staattisen kautta

Liikkuvat tai hiljainen vai maltillisempi?Voidaan ilmaista kasvojen ominaisuuksien avulla.Jos kasvojen piirteet ovat yksilöllisempiä, persoonallisuuden ja ulkonäön välinen kontrasti sopii paremmin persoonallisuuden pukeutumistyyliin.

Jos kasvojen piirteet ovat tavallisia, affiniteetti on vahva ja kontrasti sisällä ja ulkopuolella on suhteellisen pieni, se sopii paremmin lempeälle ja makealle tyylille.Jos kasvoominaisuudet ovat hienoja ja arvokkaita, osuus on tasapainossa ja sisä- ja ulkopuolinen persoonallisuus on suhteellisen tasainen, se sopii paremmin arvokkaaseen mekkotyyliin.

Tarkka sijainti, avain vahvuuksien välttämiseen ja heikkouksien välttämiseen

Kun olet löytänyt oman tyylisi, sinun on tiedettävä, kuinka käyttää tarkkuuden sijaintia ja vältettävä pukeutumisen heikkouksia.Erityisesti naiset, joilla on tavallinen ulkonäkö, voivat lisätä pisteitä vain pukeutumisen kautta.

Tarkka sijainti on myös avain vahvuuksien välttämiseen ja heikkouksien välttämiseen. Tällaiset löysät vaaleanpunaiset paitot voidaan yhdistää korkealla vyöruusutettujen hameiden kanssa, virkistävät ja anteliaat.Tällainen vaaleanpunainen paita, jossa on kolmen dimensioinen laskostettu hame, sietää luonnollisesti alaraajoja.

Opi nämä sovitustaidot, helppo tulla kauniiksi ja muodikkaiksi!

Perusarja -asetus+silmä -kiinnitysraidat sisällä

Pukuhameiden käyttäminen on aina helppo näyttää korkean tason ja kylmää kauneutta.Riippumatta päivittäisestä työmatkasta tai vapaa -ajan kulumisesta, voit valita tällaisen puku.

Jos haluat jättää jäähyväiset peruspuvun tylsälle merkitykselle, voimme pinota raidalliset pohjapaidat.Esimerkiksi punainen ja valkoinen raitapaita, jossa on musta puku, on erityisen silmien kiinnitys, lempeä ja temperamenttinen.

Edistynyt aistien ja silkkihuivin modifikaatio

Keski -ikäisten naisten on kiinnitettävä enemmän huomiota yksityiskohtaisten elementtien koristeluun.Jos mekko on liian tylsää, sinun on myös käytettävä hienoja elementtejä ilmakehän tunteen, kuten silkkihuipeiden, hiusten vanteen, aurinkolasien ja niin edelleen, parantamiseksi.

Ajattele tätä tuulenmurtajan takkia, jossa on musta pohjapaita ja suora hame, jos sinusta tuntuu liian tylsältä.Voimme sisustaa kaulassa olevan pienen silkkihuivin, näennäisesti huomaamatta pieniä huiveja, mutta voimme tehdä kulujamme vieraampia.

Little suitsukkeita tuuli+suorat farkut

Lyhyt pieni suitsukkeitakki voidaan käyttää ohuella pienellä liivillä keväällä ja kesällä.Ohut -asukas liivi voidaan pinota löysällä pienellä suitsukkeella, joka on mukava ja edistynyt, mikä antaa ihmisille herkän kauneuden.

Kuten tämä pieni suitsukkeitakki, suorilla farkuilla, se on myös hyvä jalkojen muokkaamiseen.Rajattujen housujen suorien farkkujen suunnittelu voi olla hoikkaampi nilkkaviivojen muokkaamiseksi, mikä antaa erittäin kevyen ja ilmakehän kauneuden.

Perusvaatteet+kaulakorun ketjun modifikaatio

Lämpötila nousee, vaatteet muuttuvat ohuemmiksi ja lisävarusteiden merkitys on itsenäinen.Varsinkin kun valitsemme enemmän peruspukuja, hienoilla lisävarusteilla, se voi parantaa muotipainetta.

Esimerkiksi ohut villapaita, voimme varustaa korkealla vyötäröllä laskostetulla hameella.Musta neuleen perus-, ohuenhihnatyyli, joka on pinottu hienolla kaulusluun ketjun modifioinnilla, mikä antaa erittäin lempeän ja anteliaisen kauneuden.Kulkuketjun koristelu parantaa myös yksityiskohtaisesti korkean kestävää mallia.

— loppu