Mikä on tiedeRisteysTiede perustuu ihmisten tiivistämiin laeihin ja laeihin, joista kognitio on tiivistänyt ja tiivistänytJa tapa kognitiiviseen jotain, Järjestetty myös ihmisen loogisen ajattelun mukaanajattelutapa,,KaikkiIhmiskuntaPerustuu nykyiseen ymmärrysinstituuttiinMääritelty.Jos se ylittää ihmisen kognition laajuuden, sitä pidetään ei -tieteellisenä tai pseudo -tiedona.Mielestäni tämä näkemys on erittäin kunnianhimoinen.Ihmisen kognition nykyinen laajuus on edelleen hyvin pieni. Nyt monet asiat, joita ei selitetä tieteelläSiksi tiede ei välttämättä ole vanhurskas, ja ei -tiede ei välttämättä ole halventava, mutta se on suhteellinen, pääasiassa tutkimuksen merkityksestä ihmisille.Universumi on kaikkea, ja sitä ei välttämättä ole ihmisen ajattelun logiikan mukaan. Ihmiset ovat hyvin pieniä, ja maailmankaikkeuden maailmassa on oma logiikka ja olemassaolo.Tieteen loppu on teologia, ja tämä lause selittää tieteen kapeuden selvästi.Siksi tiede ei ole tiede eikä tiede ole tiede.
Tuntematon tiedeluettelo on kaikki pettämässä itseään, uskaltaa olla ylöspäin ja sietää objektiivista olemassaoloa, ja tieteellisen pullonkaulan läpi ei ole räjähtävää voimaa.Se on kuin Fortune -levyjen ennusteet ja aaveet. He käyttävät usein tieteellistä itsevalikoimaa, ja he eivät ole ymmärtäneet olemassaolon periaatetta perustavanlaatuisessa ymmärryksessä.
Esimerkiksi tietty laakso kuuli aina ihmisten itkien äänen. Loppujen lopuksi tiedeyhdistys seisoi selittämään, että tämä oli ilmakäyttöisen vaikutuksen ääni, koska ilmavoima on tiedon teoria, joka ihmisillä on jo.
Toinen esimerkki on Mirage, tiede selitetään valon taittuen. En tiedä kuinka monet ihmiset ovat vakuuttuneita tästä selityksestä.Koska kevyt taittuminen on fyysinen teoria ja ilmiö, jonka ihmiset ovat jo hallinneet.
Sanoin, että tieteellisestä selityksestä ei ollut selitystä, koska minulla ei ollut pätevyyttä kyseenalaistaa.
Annan tämän esimerkin selittääkseni tämän totuuden.Ehkä on enemmän ilmiöitä, jotka voidaan tunnistaa ja analysoida omalla loogisella ajattelutieteellään.
Oikeastaan ​​olen hieman huolissaniOn totuus, ihmisten tunnustamien tosiasioiden perustiedot ja eivät todellakaan ole henkilö, joka peittää korvat ja varasti kelloa lohduttaakseen itseään.
Tieteen kehitys tarvitsee todella totuuden ja tosiasiat.Lisäksi on huolissaan siitä, että nykyinen ihmisen tieteellinen kognitiivinen menetelmä ja suunta ymmärtää väärin näihin kysymyksiin.
Koska ihmisistä on todella liian paljon arvoituksia.Jopa väkisin selittäminen nykyisen tieteen kanssa on erilainen.Ratkaisematon palapeli sisältää ratkaisemattoman luonnollisen mysteerin planeetalla, ihmisten alkuperä, ihmisen sivilisaation suunta jne. Tämä on vain valmistautumaton mysteeri maan päällä, puhumattakaan maailmankaikkeuden tuntemattomasta salaisuudesta, joka on lukemattomia.Universumista on tällä hetkellä monia spekulointeja, ja tiede ei voi tutkia maailmankaikkeuden totuutta.Universumin osalta sitä ei pidä rajoittua olemassa olevaan tieteelliseen tietoon, ja sen pitäisi myös hypätä tieteellisestä luokasta ja tutkia ja vahvistaa rohkeasti.
Lopuksi julistan sen uudelleen.Haluan vain käyttää omaa mielikuvitustani kuvaamaan kohtuudella omaa mielikuvitustani ja ideoitani tähän tuntemattomaan maailmankaikkeuteen.En osoita ajatuksiani. Ensinnäkin minulla ei ole kykyä tarkistaa, eikä kaikilla ole haukkumisen viisautta.Kuvittele vain maailmankaikkeus ja jaa ajatuksesi.Ehkä sillä ei ole mitään tekemistä olemassa olevan tekniikan kanssa.Kaikkien ajatukset ovat jakamisen ja kunnioittamisen arvoisia, ja monet Newtonille nauravat ihmiset ovat myös olemassa, mutta osoittautuu, että ajatuksena kunnioittaa muita on tarkalleen suojata omaa visioaan eikä antaa itseään pilkata tulevaisuudessa.Myöhemmin jaan hitaasti kanssasi lukemattomia upeita ajatuksia maailmankaikkeudessa toivoen tutustuvan kaikkien kanssa.
Raportti/palaute